Babaszoba

2014.10.28
Lorem ipsum, dolor sit amet

Egy kedves hölgy kért fel születetndő babája szobájának megtervezésére.

Hely szűkében voltak, hiszen csak 2 gyerekszoba volt, amit a nagyobbak el is foglaltak már. Ezeket is át kellett alakítani ahhoz, hogy mindenki elférjen. Erről majd később...

A babaszobát az határozta meg, hogy natúr színvilágban kellett megterveznem és fontos volt, hogy időtálló legyen. Így egy nagyon kellemes dió színű bútorcsaládra esett a választásom, melynek sötétségét a világos falak és padlóburkolat tompítja és teszi harmónikussá. Funkcióját tekintve igen praktikus, hiszen a későbbiek folyamán, átalakítható ifjúsági bútorrá.

A falszín tekintetében egy pasztell mogyorót választottam, melyet egy igazán bájos házikó mintázatú natúr tapéta egészít ki. 

Személyes kedvencem a gyapjúgömbös fényjáték lett, ami nagyon kellemes viágítást nyújt a pihenéshez.

Az édesanya kényelmét egy nagy füles fotel biztosítja. A meghitt hangulat kedvéért pedig egy kandalló imitációt helyeztem el a pihenő szférába.

56-os büszkeségpont

56-os büszkeségpont

Nagyon fontos volt számomra, hogy egy vizuális “élményeken” alapuló történelmi kiállítást hozzak létre, ami abszolút megfelel a 21. század enteriőrjének.

Tovább
HUNGARPET

HUNGARPET

Minden projekt más és más, de a szövöde egy merőben más tervezői szemléletet követelt meg.
 
 

Tovább
Tavaszra hangolva

Tavaszra hangolva

Egy fiatal lány pesti lakásának hangulatterve, melyet átjár a tavaszi szellő, harmónikus és könnyed, puha és hívogató...

Tovább