Profil

Az egyéni kultúra, életmód, térhasználat illetve magatartási formák tanulmányozása során, egy olyan gondosan kidolgozott teret, térélményt alkossak meg, mely a felhasználó számára a legtökéletesebb légkört biztosítja. 


Fő koncepcióm:
a megrendelő személyiségének tükrözése az adott enteriőrön belül és legbensőségesebb álmainak tárgyi megfogalmazása. Ez a párosítás elengedhetetlen a harmónia megteremtéséhez, hiszen a léleknek és az élettérnek tökéletesen együtt kell működnie.


Szeretek minden egyes munkámnál...
egy központi geget létrehozni, melytől igazán sajátos lehet a tér és köré fonható a további enteriőrök stílusa illetve mondanivalója. Rendkívül fontosnak tartom a színek helyes megválasztását, hiszen ezek nagyban befolyásolják életvitelünket. Nem mindegy milyen arányban keverünk például egy hófehér szobában a piros színeket. Egy finom intim hangulatból el lehet menni egészen az agresszív giccs felé. A kiegészítők fontosságáról se feledkezzünk meg, hiszen ezektől lesz igazán otthonos, élhető és látványos az élettér. Manapság nem színtiszta stílusban tervezünk, hanem az egyén tükrözése végett, megfűszerezzük egy leheletnyi eklektikával az enteriőrt, mely feloldja és megtöri az unalmas vonalakat. Ezt pedig a kiegészítőkkel és a kisbútorokkal tudjuk a legoptimálisabban megvalósítani.
Az apró részletekben rejlik személyiségünk valódi ismérve, melyből a végén összeáll egyedi életterünk.
Ennek megfogalmazásában, megkomponálásában és kivitelezésében nyújtok segítséget. Úgy gondolom napjainkban rendkívül fontos, hogy ahova hazatérünk, ott már csak a harmónia és egy nyugodt, idilli légkör vegyen körül minket, melybe öröm belépni…

- családiház- lakás
- irodaház
- étterem- kávézó
- bemutató stand
- üzlettér